Programma

Op vrijdag 17 mei 2019 wordt voor de vierde keer de Masterclass Prettige Plekken gegeven. Wegens succes herhaald dus. Het programma bevat een mix van theorie, praktijk en eigen vragen. De dag ziet er als volgt uit:
  • 10.00 uur tot 12.00 uur - Theorie
    De auteurs bespreken de belangrijkste (ontwerp)principes uit het handboek die u helpen hoe u succesvolle openbare ruimtes maakt. Een exemplaar van het handboek is bij de prijs van de masterclass inbegrepen. 
  • 12.30 uur tot 15.00 uur - Schouwen in de praktijk

    Na de lunch gaan we op stap. De auteurs hebben de omgeving van de trainingslocatie inmiddels bezocht zodat ze u aan de hand van concrete locaties leren om door de bril van (verschillende type) gebruikers te kijken. Deelnemers van eerdere masterclasses gaven aan dat ze tijdens de schouw 'tot verrassende inzichten kwamen' en 'meerdere malen een eyeopener effect' ervaren hebben.

  • 15.00 uur tot 16.00 uur - Open space

    De masterclass wordt afgesloten met 'open space’ uur met ruimte voor uw eigen casussen, vragen en discussie.

Na een dag vol voorbeelden, inspiratie en discussie gaat u met een hoofd vol nieuwe ideeën verder aan de slag met het creëren van prettige plekken. Koffie, thee, lekkers en een uitgebreide lunch zijn tijdens deze masterclass inbegrepen.

Doe net als ruim 60 vakgenoten werkzaam bij grote en kleine gemeenten, (landschaps)architecten, beleidsmakers, beheerders, stedebouwkundigen en andere professionals die verantwoordelijk zijn voor een prettige openbare ruimte. Meld u vandaag nog aan.


Locatie
La Vie Meeting Center
St Jacobsstraat 61
3511 BP Utrecht
Bereikbaarheid